ZNANSTVENI & KOZMETIČNI
SVETOVALNI ODBOR

ZNANSTVENo
SVETOVALNI ODBOR

Zakaj smo se odločili imeti Znanstveni & kozmetični svetovalni odbor?

Naše poslanstvo v Pure Innovation, je zanimanje za dermatologijo, inovacije in z njimi povezane naravne izdelke, kateri omogočajo zdrav in preprost način življenja, kateri je dostopen vsem.

Z našo vizijo, katera je usmerjena v ljudi, si prizadevamo lajšati težave s kožo, sklepi in mišicami. V našem svetovalnem odboru so prisotni tudi nekateri vrhunski strokovnjaki iz področja znanosti in kozmetike. Zavzevamo se združevati kakovostne, naravne in preverjene sestavine. Odbor nam je v veliko pomoč pri razvoju izdelkov in nam glede na izkušnje svetuje pri izboru najučinkovitejših sestavin.

Izbrani strokovnjaki svetovalnega odbora za znanost in kozmetiko Pure innovation z nami delijo svoje bogato znanje, različnih področjih medicine, nege in kozmetike.

Omogočili so, da smo razvili  formulo, ki je na voljo širši javnosti in se vključuje v našo dnevno rutino.

Ne samo naravna krema za kožo, ampak tudi zdrava kot Dren.

Naš Znanstveni & kozmetični svetovalni odbor nenehno skrbi, da izbiramo skrbno izbrane sestavine. Zagotavljamo vam učinkovit izdelek, s katerim se  boste počutili varnejše, srečnejše in bolj zdrave, z Pure innovation.

Znanstveni & kozmetični svetovalni odbor

Janez Erčulj mag. farm.
Magister farmacije

Diplomiral na Fakulteti za
farmacijo Univerza v Ljubljani.

Pure Innovation|Naravna drenova kremaZnanstveni & kozmetični svetovalni odborjanez-erculj-lekarna

Janez Erčulj, magister farmacije, je svoje znanje glede, lekarništva, zdravil ter športa deli tudi na izbirnih predavanjih na Fakulteti za farmacijo, Univerza v Ljubljani. Sogovorniku postreže z mnogimi izkušnjami in obširnim znanjem na področju, samozdravljenja, prehranske podpore, medicinskih pripomočkov ter zdravil.

Tatjana Nektalova, dr.med., spec. 
Specializacija: Dermatovenerologija

Doktorat na Univerzi v Beogradu
Medicinska fakulteta za zdravstvo. 

Pure Innovation|Naravna drenova kremaZnanstveni & kozmetični svetovalni odborpure-tatjana

Dr. med., spec. dermatovenerolog Tatjana Nektalova, je diplomirala na Medicinski fakulteti Univerze v Beogradu leta 1999. Po zaključenem pripravništvu in strokovnem izpitu v Beogradu je pričela opravljati specializacijo s področja dematovenerologije. Specialistični izpit je s pohvalo opravila leta 2005. Februarja 2007 je nostificirala diplomo in naslov doktorja medicine v Republiki Sloveniji in opravila strokovni izpit za poklic zdravnice. Preizkus usposobljenosti iz dermatovenerologije v Republiki je s pohvalo opravila leta 2009. Od leta 2010 je zaposlena na privatni Dermatovenerološki kliniki, kjer se podrobneje ukvarja s … 

Vladimir Petrović dr.med., spec.
Specializacija : Ortopedska kirurgija 

Doktorat na Univerzi v Beogradu
Medicinska fakulteta za medicino.

Pure Innovation|Naravna drenova kremaZnanstveni & kozmetični svetovalni odborvladimir-petrovic-ortiped

Dr. med., spec. ortoped Vladimir Petrović, je svojo strokovno pot začel graditi s pridobljeno diplomo v Beogradu leta 2000. Leta 2006 je zaključil specializacijo na področju ortopedske kirurgije. Specializacijo je nostificiral na inštitutu za ortopedijo v UKC Ljubljana. Od 2010 se aktvino ukvarja z regenerativno, športno ortopedijo ter ortopedijo kolen, gležnjev in stopal. Kot predstojnik katedra za ortopedijo se redno aktivno udeležuje mednarodnih kongresov širom Evrope. 2021 se je ponosno pridružil znanemu Slovenskemu hokejskemu klubi, kot zdravnik kordinator.

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo. Več: Politika zasebnosti