Študije
Pure Touch

Študije
Pure Touch

Obnova

S staranjem se naša koža spreminja. Celice se zaradi staranja in zaradi zunanjih dejavnikov (UV žarki, onesnaženost, kajenje, stres) zažnejo obnavljati počasneje, koža izgublja kolagen, vlago in elastičnost. Pure™  je v ta namen razvil svojo inovativno formulo, z namenom ohraniti zdrav videz mladostne kože.

Ognjič:

Uporablja se za nego, zaščito in obnovo občutljive kože. Študije dokazujejo, da deluje pomirjajoče, protivnetno ter pospešuje obnovo kože.

Dren:

Raziskave kažejo na to, da ima dren protivnetno, antioksidativno ter antibakterijsko delovanje.

Šentjanževka:

Študije dokazujejo učinkovitost pri izboljšanju stanja ran, podplutb in opeklin.

Študija 1preberite več…
Študija 2 – preberite več…
Študija 3 – preberite več…
Študija 4 – preberite več…
Študija 5 – preberite več…

Zaščita

Koža je največji človeški organ. V ta namen pri Pure™  razvijamo inovativne izdelke, s katerimi pripomoremo, da bo vaša koža napeta, sijoča in zdrava. Ne glede na to, ali iščete žaščito pred stresom, škodljivimi UV žarki, nego občutljive kože, boste pri Pure zagotovo našli vse kar potrebujete za popolno žaščito vaše kože.

Koencim Q10 (CoQ10):

Študije dokazujejo učinkovitost pri staranju, zaščiti in delovanju človeške kože.

Ognjič:

Raziskave so potrdile, da ognjič deluje protivnetno in pomirjujoče na kožo.

Dren:

Poleg antibakterijskih, antioksidativnih in toničnih lastnosti, študije dokazujejo tudi protivnetno delovanje.

Študija 1preberite več…
Študija 2 – preberite več…
Študija 3preberite več…

Antioksidant

Antioksidanti so snovi, ki poskrbijo za nevtralizacijo prostih radikalov in ohranjajo ravnovesje v celicah. Delujejo proti t.i. prostim radikalom, nestabilnim molekulam, ki jim manjka en elektron. Te se vežejo na druge molekule v telesu in poškodujejo zdrave celice. Antioksidanti nudijo zaščito DNK, beljakovin in lipidov pred oksidacijo, pomagajo preprečevati prezgodnje staranje celic, pomagajo omejevati pojav bolezni, pripomorejo k preprečevanju nastanka mutiranih celic in pomagajo vzdrževati regeneracijo celičnega sistema. Imajo pomembno vlogo pri ohranjanju zdrave in napete kože, saj lahko do določene mere upočasnijo staranje kože. V našem izdelku ima še posebej pomembno vlogo koencim Q10 in dren, oba izredno učinkovita antioksidanta.

Dren:

Študije dokazujejo koristne učinke drena z visoko vsebnostjo vitamina C (askorbinska kislina), ki dokazano upoačasnuje proces oksidacije molekul in pomaga nevtralizirati proste radikale. Posledično pomaga pri hitrejši regeneraciji kože.

Koencim Q10 (CoQ10):

Študije dokazujejo, da je koencim Q10 močan antioksidant, ki pomaga ščititi kožo pred škodljivimi dejavniki, kar pripomore k ohranjanju mladega videza.

Študija 1preberite več…
Študija 2 preberite več…
Študija 3 preberite več…
Študija 4 – preberite več…

Mehkoba

Življenje je polno stresnih trenutkov, zato je pomembno, da se kdaj ustavimo in si privoščimo trenutek naravne sproščenosti. Nova inovativna formula Pure™  “rdeča linija” za nego kože, nežno obnavlja kožo ter zagotavlja občutek mehobe ter večjo gladkost kože. Izdelki Pure™  vsebujejo najkakovosnejše sestavine, ki zagotavljajo, da bo vaša koža globoko nahranjena, navlažena, zaščitena pred zunanjimi vplivi in pomlajena.

Koencim Q10 (CoQ10):

Na podlagi raziskav je dokazano, da koencim Q10 občutno zmanjša gube ter izboljša gladkost in mehkobo kože.

Hialuron:

Študije dokazujejo, da hialuron vpliva na hidratacijo kože, stimulacijo kolagena in elastina ter povrne volumen obrazu. Vpliva tudi na napetost, mehkobo in elastičnost kože.

Študija 1preberite več…
Študija 2 – preberite več…

Vlažilnost

Ko koži primanjkuje vode, postane izsušena. Posledica je polt brez sijaja z vidnimi dorbnimi linijami. Koža zaradi izsušenosti postane bolj občutjiva in spremljajo jo neprijetni občutki. Pri vlaženju suhe ali zelo suhe kože obraza moramo skrbeti, da jo oskrbimo z naravnimi vlažilnimi faktorji.

Hialuron:

Raziskave so pokazale, da je hioluron bistven za vzdrževanje vlažnosti v kožnih tkivih ter izboljša kakovost življenja ljudi, ki trpijo zaradi suhe kože. Ugotovljeno je bilo, da vpliva na vlažnost in prožnost kože. Rezultati so pokazali statično pomemben vlažilni učinek.

Študija 1preberite več…
Študija 2 – preberite več…

Hranilnost

Vsaka koža potrebuje zadostno hranilnost za ohranjanje njenega sijočega in zdravega videza. Staranje kože je vedno posledica zunanjih in notranjih dejavnikov. Vplivamo lahko na zunanje dejavnike pri katerih imajo osrednjo vlogo prosti radikali. Pri notranji govorimo o gensko pogojenih dejavnikih, na kar pa žal nimamo vpliva.

Dren:

Študije dokazujejo, da ima dren zaradi njegovih hranilnih sestavin koristne učinke na kožo. 

Vitamin B12:

Spodbuja proizvodnjo profirinov, za katere je znano, da povzročajo vnetja pri aknah.  Študije dokazujejo, da je vitamin B12, pokazal odlične rezultate z bojem proti aknam.

Študija 1preberite več…
Študija 2 – preberite več…
Študija 3preberite več…

Pomiritev

Pure™  je razvil formulo za občutljivo kožo, ki je prilagojena potrebam razdražene kože. Lahka, nemastna formula brez dišav v trenutku pomiri razdraženo kožo in ublaži občutek neprijetne napetosti kože. Krema vsebuje poleg ostalih sestavin tudi MSM, vitamin B12, ognjič in koencim Q10, ki spodbujajo koži lastno zaščito pred razdraženostjo kože.

MSM:

Oziroma metilsulfonilmetan (C2H6O2S) je spojina, poznana kot prehranska oblika naravnega žvepla. Ta se nahaja v različnih živilih in ima izredno močan vpliv na kakovost tvojega življenja. Zato še zdaleč ne preseneča podatek, da gre za snov, ki je znana pod vzdevkom mineral lepote. MSM je namreč “najboljši partner” vsebuje izjemno pomembne beljakovine v tvojem telesu in igra ključno vlogo pri njeni izgradnji. Ta beljakovina se imenjue kolagen in skrbi, da je tvoja koža napeta in sijoča.

Študije dokazujejo, da se stanje kože, ki povzroča rdečico na koži, na podlagi raziskav izboljša ob uporabi MSM-ja.

Vitamin B12:

Prisoten je  pri presnovi vsake celice vašega telesa. Ključno vlogo igra pri absorbciji, beljakovin in je pomemben za živčni sistem in za proizvodnjo rdečih krvničk v kostnem mozgu. Ko je govora o koži, vitamin B12 pomaga ohranjati njeno elastičnost. Veliko vitamina B12 je v mesu, perutnini, jajcijh, školjkah in mlečnih izdelkih. 

Študije dokazujejo, da pomanjkanje vitamina B12 najpogosteje pripelje do različnih dermatoloških stanj (hiperpigmentacija, vitiligo, atopijski dermatitis, akne, rozaceo).

Ognjič:

Študije dokazujejo protivnetni in pomirjujoči učinek na kožo ob uporabi ognjiča.

Koencim Q10 (CoQ10):

Raziskave študij so pokazali, da koencim Q10 ugodno vpliva na razdraženo kožo ter prispeva k zmanjšanju prostih radikalov.

Študija 1preberite več…
Študija 2 – preberite več…
Študija 3preberite več…
Študija 4preberite več…

Podpora

Pure™ predstavlja učinkovito podporo vaši koži. Če želimo lepo in zdravo kožo, moramo poskrbeti za zdrav videz sijoče kože. Do lepe in zdrave kože pa ne gre tudi brez zdravega načina življenja. Zdrava, lepa in čista koža je vedno v modi, a je tudi odraz našega zdravja in počutja.

Dren:

Zahvaljujoč visoki vsebnosti flavonoidov in derivatov fenola, odlično prispeva v primerih kožnih okužb, ekcemov, parazitov. Je izjemen, saj vsebuje veliko pektina, sluzi, vimtamine A, B1, B2, C in E, veliko železa in organskih kislin. Študije dokazujejo, da dren vsebuje sestavine, ki so zelo učinkovite in blagodejno delujejo na kožo.

Hialuronska kislina:

Pomaga vaši koži, da je videti bolj sijoča in prožna

Koencim Q10 (CoQ10):

Že vrsto let se uporablja kot dragocena sestavina na področju anti-age nege. Koencim Q10 skkupaj z drugimi sestavinami poskrbi za gladko in lepo kožo ter ji podari vitalen in svež videz. 

Študija 1preberite več…
Študija 2 – preberite več…
Študija 3 – preberite več…

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo. Več: Politika zasebnosti