Pure Innovation

Trgovina je zaprla svoja vrata.

Hvala za razumevanje.

Pure Innovation|Naravna drenova kremaVsebina kreme – PURE™ TOUCHmt-sample-background<h1>vsebina
<strong style=kreme

vsebina kreme

Pregled GLAVNIH sestavin
Kako je krema narejena
Za več informacij obiščite “pogosta vprašanja”
Nakup
Naš zaveza je nam in planetu  s skrbno izbranimi sestavinami, v sodelovanju z dermatologi, razviti kremo, na maksimalno naravni osnovi. Nenehno razvijamo, se učimo, veseli pa nas, da bomo po tej poti stopali skupaj. Glede na globoko zakoreninjeno prepričanje, da želimo razvijati inovativne izdelke za zdravje vaše kože smo razvili svetovno inovacijo Drena namenjeno in oblikovano izključno za vas. Inovacija Drena, MSM, Ognjič, Hialuron, Vitamin B12 in Koencim Q1, predstavlja prvo slovensko kremo, ki klininčno dokazano učinkuje pri kožnih težavah povezanih z estetiko in kožnimi boleznimi.    Naravna inovativna formula za telo in kožo, "zdravo kot dren". 

Sestavine kreme

Sestavine kreme

NARAVNA KREMA EVROPSKEGA DRENA VSEBUJE:

Naš cilj je bil razviti kremo, na maksimalno naravni osnovi, z dobro mazlivostjo, prijetnim vonjem ter vključiti Dren in druge bistvene vitamine in hranila, ki jih naša  koža potrebuje. Razvili smo kremo, ki je narejena iz visokokakovostnega evropskega Drena, zato lahko uživate v številnih tradiconalnih prednostih Drena in koža vam bo za to izjemno hvaležna.    Naravna inovativna formula za telo in kožo, "zdravo kot dren".
Dren
MSM
Ognjič
Dren je edinstvena rastlina, ki pripomore k obnavljanju celic in žleze v koži. Je rešitev za vse težave povezane s kožo.  Študije so pokazale, da Dren  prispeva k obnavljanju bolnih celic, celi brazgotine, ščiti pred prostimi radikali in razvoju kroničnih bolezni.  Ugotovitve, da je odlično protibakterijsko, antioksidantno, adstigentno pa potrjujejo rek “zdrav kot dren“. Koži nudi dodatno moč za mladostnejši videz, podpira njeno strukturo, upočasni pojav vidnih znakov biološkega staranja kože ter je dragocen vir antocianininov , fenolnih spojin, flavonodidov, askorbinske kisline, vinske kisline, jabolčne kisline in citronske kisline. Povečana vsebnost Cinka nudi odlično pomoč pri borbi z aknasto in utrujeno kožo. MSM je naravni mineral lepote. Zaradi svoje edinstvene sposobnosti obnavljanja kolagena in keratina v koži, ki je temelj zdrave kože. Ima odlično sposbnost povečati absorbcijo in drugih hranil, aktivnih sestavin in jih narediti bolj dovzetne za kožo, kar je zelo koristno v kremi proti staranju. Pomirja tudi razdraženo kožo, zmanjšuje brazgotinsko tkivo, izboljšuje celjenje ran in pomirja pordelost kože (Rosacea). Zaradi visoke ravni žveple v MSM-u lahko pomaga tudi pri aknah in vnetju kože. Je bistvena sestavina in odlična podpora pri dermatitisih, ekcemih, psoriazi, suhi koži, izpuščajih,... Ognič je zaradi svojih zdravilnih učinkov zelo cenjena učinkovina v kozmetiki. Uporabljali so ga že v starem Egiptu, kjer so mu pripisovali neverjetno moč pomlajevanja in obnavljanja. Je izjemno učinkovita pomoč pri suhi koži, raznimi vnetji, odrgninah in opeklinah. Ne draži kože zato je uporaben pri občutljivi koži in koži nagnjeni k alergijam. Koži vrača sijaj in pospešuje cirkulacijo krvi. Deluje protimikrobno, kar preprečuje nastajanje glivic. Pozitivne učinke ognjiča potrjujejo različne študije. Ognjič je primeren tudi v borbi z aknasto in utrujeno kožo, saj deluje antimikrobno, fungicidno, protivnetno, virucidno in imunostimulativno.
Hialuron
Vitamin B12
Koencim Q10
Hialuronska kislina je naravno prisotna v našem telesu, njena osnovna lastnost pa je, da koži zagotavlja nujno vlažnost. Z leti in staranjem se v telesu tvori vedno manj hialuronske kisline. Zaradi izjemne sposobnosti zadrževanja vode  hialuron spodbuja rast kožnih celic, pomaga pri težavah z dermatitisom ohranja kožo elastično, zmanjša znake staranja in intenzivno pripomore pri vlaženju kože. Vsaka izmed molekul hialuronske kisline je zmožna zadržati tudi do 1000 – kratno maso vode glede na lastno težo. Vitamin B12, znan tudi kot kobalamin, je v vodi topen vitamin, ki je pomemben v hematološkem in živčnem sistemu in ima kompleksen odnos s kožo. Pomanjkanje vitamina B12 lahko povzroči različne dermatološke simptome. Dokazano je, da B12 pomaga ohranjati koži njeno elastičnost. Ima antioksidacijske lastnosti, blaži rdečiče na koži ter jo intenzivno vlaži. Med drugim sodeluje v procesu regeneracije in glajenja kože obraza ter zmanjšuje vnetje in suhost kožnih celic. Izjemno učinkovit pa je tudi pri zdravljenju in preprečevanju kožnih stanj, kot so akne, luskavica in ekcem. Koencim Q10 (CoQ10) ali ubikinon, je v maščobah topen antioksidant. Opravlja ključno vlogo pri tvorbi energije, stabilizira celične membrane in deluje kot izjemen antioksidant. Kožo ščiti pred degradacijo kolagene ter pospešuje celjenje ekcemov in vnetji. Imenuje se eliksair mladosti, ker s svojo sestavo pripomore tudi k regeraciji in lepšemu videzu kože. Klinične študije so pokazale, da Q10 pripomore pri izgradnji kolagena in elastina, kar vodi k zmanjšanju drobnih linij in gub.

Dren

MSM

Ognjič

Je edinstvena rastlina, ki pripomore k obnavljanju celic in žleze v koži. Je rešitev za vse težave povezane s kožo.  Študije so pokazale, da Dren  prispeva k obnavljanju bolnih celic, celi brazgotine, ščiti pred prostimi radikali in razvoju kroničnih bolezni.  Ugotovitve, da je odlično protibakterijsko, antioksidantno, adstigentno pa potrjujejo rek “ZDRAV KOT DREN “. Koži nudi dodatno moč za mladostnejši videz, podpira njeno strukturo, upočasni pojav vidnih znakov biološkega staranja kože ter je dragocen vir antocianininov , fenolnih spojin, flavonodidov, askorbinske kisline, vinske kisline, jabolčne kisline, citronske kisline. Povečana vsebnost Cinka pa je odličena pomoč pri borbi z aknasto in utrujeno kožo. MSM je naravni mineral lepote. Zaradi svoje edinstvene sposobnosti obnavljanja kolagena in keratina v koži, ki je temelj zdrave kože. Ima odlično sposbnost povečati absorbcijo in drugih hranil, aktivnih sestavin in jih narediti bolj dovzetne za kožo, kar je zelo koristno v kremi proti staranju. Pomirja tudi razdraženo kožo, zmanjšuje brazgotinsko tkivo, izboljšuje celjenje ran in pomirja pordelost kože (Rosacea). Zaradi visoke ravni žveple v MSM-u lahko pomaga tudi pri aknah in vnetju kože. Je bistvena sestavina in odlična podpora pri dermatitisih, ekcemih, psoriazi, suhi koži, izpuščajih,… Ognič je zaradi svojih zdravilnih učinkov zelo cenjena učinkovina v kozmetiki. Uporabljali so ga že v starem Egiptu, kjer so mu pripisovali neverjetno moč pomlajevanja in obnavljanja. Je izjemno učinkovita pomoč pri suhi koži, raznimi vnetji, odrgninah in opeklinah. Ne draži kože zato je uporaben pri občutljivi koži in koži nagnjeni k alergijam. Koži vrača sijaj in pospešuje cirkulacijo krvi. Deluje protimikrobno, kar preprečuje nastajanje glivic. Pozitivne učinke ognjiča potrjujejo različne študije. Ognjič je primeren tudi v borbi z aknasto in utrujeno kožo, saj deluje antimikrobno, fungicidno, protivnetno, virucidno in imunostimulativno.

Hialuron

Vitamin B12

Koencim Q10

Hialuronska kislina je naravno prisotna v našem telesu, njena osnovna lastnost pa je, da koži zagotavlja nujno vlažnost. Z leti in staranjem se v telesu tvori vedno manj hialuronske kisline. Zaradi izjemne sposobnosti zadrževanja vode hialuron spodbuja rast kožnih celic, pomaga pri težavah z dermatitisom ohranja kožo elastično, zmanjša znake staranja in intenzivno pripomore pri vlaženju kože. Vsaka izmed molekul hialuronske kisline je zmožna zadržati tudi do 1000 – kratno maso vode glede na lastno težo. Vitamin B12, znan tudi kot kobalamin, je v vodi topen vitamin, ki je pomemben v hematološkem in živčnem sistemu in ima kompleksen odnos s kožo. Pomanjkanje vitamina B12 lahko povzroči različne dermatološke simptome. Dokazano je, da B12 pomaga ohranjati koži njeno elastičnost. Ima antioksidacijske lastnosti, blaži rdečiče na koži ter jo intenzivno vlaži. Med drugim sodeluje v procesu regeneracije in glajenja kože obraza ter zmanjšuje vnetje in suhost kožnih celic. Izjemno učinkovit pa je tudi pri zdravljenju in preprečevanju kožnih stanj, kot so akne, luskavica in ekcem. Koencim Q10 (CoQ10) ali ubikinon, je v maščobah topen antioksidant. Opravlja ključno vlogo pri tvorbi energije, stabilizira celične membrane in deluje kot izjemen antioksidant. Kožo ščiti pred degradacijo kolagene ter pospešuje celjenje ekcemov in vnetji. Imenuje se eliksair mladosti, ker s svojo sestavo pripomore tudi k regeraciji in lepšemu videzu kože. Klinične študije so pokazale, da Q10 pripomore pri izgradnji kolagena in elastina, kar vodi k zmanjšanju drobnih linij in gub.
Dren
Je edinstvena rastlina, ki pripomore k obnavljanju celic in žleze v koži. Je rešitev za vse težave povezane s kožo.  Študije so pokazale, da Dren  prispeva k obnavljanju bolnih celic, celi brazgotine, ščiti pred prostimi radikali in razvoju kroničnih bolezni.  Ugotovitve, da je odlično protibakterijsko, antioksidantno, adstigentno pa potrjujejo rek “ZDRAV KOT DREN “. Koži nudi dodatno moč za mladostnejši videz, podpira njeno strukturo, upočasni pojav vidnih znakov biološkega staranja kože ter je dragocen vir antocianininov , fenolnih spojin, flavonodidov, askorbinske kisline, vinske kisline, jabolčne kisline, citronske kisline. Povečana vsebnost Cinka pa je odličena pomoč pri borbi z aknasto in utrujeno kožo.
MSM
Je bistvena sestavina in odlična podpora pri dermatitisih, ekcemih, psoriazi, suhi koži, izpuščajih,... Pripomore k hitrejšemu celjenju ran brez brazgotinjenja, nudi protivnetno delovanje ima pa tudi izjemne antiseptične ter očiščevalne učinke. MSM imenujemo tudi mineral lepote
Ognjič
Ognič je edinstvena zdravilna cvetlica, kar jih boste našli. Je izjemno učinkovita pomoč pri suhi koži, raznimi vnetji, odrgninah in opeklinah. Ne draži kože zato je uporaben pri občutljivi koži in koži nagnjeni k alergijam. Koži vrača sijaj in pospešuje cirkulacijo krvi. Deluje protimikrobno, kar preprečuje nastajanje glivic. Pozitivne učinke Ognjiča potrjujejo različne študije. Ognjič je primeren tudi v borbi z aknasto in utrujeno kožo, saj deluje antimikrobno, fungicidno, protivnetno, virucidno in imunostimulativno. Deluje protivnetno, pomirjujoče ter pospešuje obnovo kože.
Hialuron
Z leti in staranjem se v telesu tvori vedno manj hialuronske kisline. Zaradi izjemne sposobnosti zadrževanja vode  hialuron spodbuja rast kožnih celic, pomaga pri težavah z dermatitisom ohranja kožo elastično, zmanjša znake staranja in intenzivno pripomore pri vlaženju kože. Vsaka izmed molekul hialuronske kisline je zmožna zadržati tudi do 1000 – kratno maso vode glede na lastno težo.
Vitamin B12
Pomanjkanje vitamina B12 lahko povzroči različne dermatološke simptome. Dokazano je, da B12 pomaga ohranjati koži njeno elastičnost. Ima antioksidacijske lastnosti, blaži rdečiče na koži ter jo intenzivno vlaži. Med drugim sodeluje v procesu regeneracije ter glajenja kože obraza ter pripomore k zmanjšanju lomljenja nohtov.
Koencim Q10
Opravlja ključno vlogo pri tvorbi energije, stabilizira celične membrane in deluje kot izjemen antioksidant. Kožo ščiti pred degradacijo kolagene ter pospešuje celjenje ekcemov in vnetji. Imenuje se eliksair mladosti, ker s svojo sestavo pripomore tudi k regeraciji in lepšemu videzu kože. Klinične študije so pokazale, da Q10 pripomore pri izgradnji kolagena in elastina, kar void k zmanjšanju drobnih linij in gub. 100% GARANCIJA VRAČILA KUPNINE! Preizkusite, brez tveganja. 100% GARANCIJA VRAČILA KUPNINE! Preizkusite, brez tveganja.

NAŠA KREMA NE VSEBUJE:

Nevarnih kemikalij, strupenih konzervansov, parabenov, sintetičnih barvil, sintetičnih dišav, petroleja, mineralnega olja, metilizotiazolinov, DEA, TEA, MEA, DBP ali Dibutil Ftalat, sorodni DEP ali Dietil Ftalat in DEHP ali Di-etilheksil Ftalat, BHT, Butiliran Hidroksitoluen in BHA, Butiliran Hidroksianizol.

SEZNAM VSEH PRISOTNIH SESTAVIN:

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol,  Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Caprylate, Cornus Mas, Methylsulfonylmethane, Calendula Officinalis Oil, Sodium Hyaluronate, Cyanocobalamin, Ubiquinone, Oenothera Bienis Oil, Hellianthus Annuus Seed Oil,  Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ascorbic Acid, Retinyl Palmitate, D-Panthenol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Harpagophytum Procumbens Liquid Extract, Symphytum Officinale Extract, Chamomila Recutita Extract, Hypericum Perforatum Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Carbomer, Sodium Hydroxide. 

Kako je krema Narejena?

Kako je krema narejena?

Celotna linija Pure Innovation™  je izdelana v najsodobnejših prostorih,  po najvišjih standardih, ISO 22000:2005, Certifikat GMP in certifikat HACCP. Celoten koncept proizvodnih prostorov je bil zasnovan z misijo ohranjati kakovost, varnost in zagotavljanjem najvišjim standardom, ki se izvajajo v proizvodnem procesu. Pure Innovation™  kreme so narejene v Sloveniji z vrhunskimi sestavinami, ki so bile pridobljene lokalno in na Evropskem ozemlju. Naš cilj je bil potrošnikom zagotoviti čist in zdrav vir kreme, zato so naši izdelki brez kemikalij ali umetnih sestavin. Prepričani ste lahko, da so naši izdelki preizkušenih na vseh stopnjah procesa ter, da vam zagotavljamo najvišjo kakovost, ki vam bo zagotovo všeč.

Formula

Da bi razvili najboljše rezultate je naša ekipa za razvoj, skrbno preizkušala številne kombinacije, ki bi učinkovito delovala na vaši koži. S povečano vsebnostjo Drena in pravo kombinacijo MSM-a, vitamina B12, koencima Q10, hialurona ter ognjiča je bil rezultat dosežen.

Narava

Naše kreme Pure Innovation™  so izdelane v Sloveniji z Evropskimi sestavinami. Proizvodja poteka v najsodobnejših prostorih, ki so prilagojeni zmanjševanju tveganja in izboljševanju kakovosti. Za izdelavo naših krem uporabljamo najčistejše sestavine brez GSO-jev, ne uporabljamo kemikalij, parabenov ali umetnih snovi.

Kvaliteta

Na vseh stopnjah našega procesa od izdelave kreme do preverjanja kakovosti v embalaži testiramo. Zagotavljamo vam, da v naših kremah niso samo najkakovostnejše sestavine, temveč se v celotnem procesu izvajajo najvišji standardi zagotavljanja kakovosti." title="mt-sample-background">