Pure Innovation

Trgovina je zaprla svoja vrata.

Hvala za razumevanje.

Pure Innovation|Naravna drenova kremaPure Movemt-sample-background<img width=

Prva svetovna

Naravna Drenova krema

Naravna inovativna formula za sklepe in mišice, "zdrave kot dren".

Močan in zanesljiv vir naravnih sestavin. Narejeno iz Drena, - eliksir mladosti,
rožmarin, ginkgo biloba, šentjanževka, navadni gabez in vražji krempelj.

Prva svetovna

Naravna Drenova krema

Naravna inovativna formula za sklepe in mišice, "zdrave kot dren".

Močan in zanesljiv vir naravnih sestavin. Narejeno iz Drena - eliksir mladosti, rožmarin, ginkgo biloba, šentjanževka, navadni gabez in vražji krempelj.

Dren se je stoletja uporabljal kot dodatek v ljudskem zdravilstvu za:

Bolečine v sklepih
Bolečine v mišičah

Naša klinično testirana formula vsebuje izjemno visoko vsebnost drena, rožmarin, ginkgo biloba, šentjanževka, navadni gabez in vražji krempelj, ki nudijo podporo pri:

Sklepi in mišice

Bolečina

Sestavine Pure Move Drenove kreme imajo močan, protivnetni in analgetični učinek. Pripomreje pri hitrem lajšanju bolečine v mišicah in sklepih.*

Podpora

Kvaliteta gibanja

Sestavine Pure Move Drenove kreme so vir močnih sestavin, ki pripomorejo pri kvaliteti gibanja in prožnosti celega telesa ter pospešijo okrevanje po športih in drugih poškodbah.*

Sklepi in mišice

Čvrstost

Sestavine Pure Move Drenove kreme pomagajo pri povečanju čvrstosti sklepa in njegove gibljivosti.*

Podpora

Regeneracija

Sestavine Pure Move Drenove kreme lajšajo bolečino, zmanjšujejo vnetje in pospešujejo regeneracijo.*

Podpora

Kakovost življenja

Sestavine Pure Move Drenove kreme lajšajo bolečine, izboljšujejo gibljivost sklepov in posledično kakovost življenja.*

Sklepi in mišice

Vnetje

Sestavine Pure Move Drenove linije zmanjšujejo vnetja in otekline pri bolečih stanjih, ki prizadenejo sklepe in mišice.* 

Podpora

Cirkulacija

Sestavine Pure Move Drenove kreme preverjeno okrepijo krvni obtok, zmanjšajo občutljivost za bolečino ter pospešijo obnovo tkiv. Delujejo protivnetno in protibolečinsko.*

Izboljšanje

Preventiva

Sestavine Pure Move Drenove kreme lahko preventivno pripomorejo pri ugodju bolečin v sklepu in mišicah.*

Play Video

TEMELJI NARAVNE DRENOVE KREME

Zavedamo se, nobena stvar ne more stati brez dobro načrtovanih in kakovostno zgrajenih temeljev.

Po skrbni selekciji je formula grajena na bazi kokosovega olja, ki je naravni antisipetik in blaži vnetja ter svetlinovega olja, s katerim je moč lajšati težave s sklepi in vezivnega tkiva.  Izbor sončničnega olja pa deluje izjemno pomirjujoče na kožo.*

Za vsakega rož'ca raste.

NARAVNA KREMA EVROPSKEGA DRENA VSEBUJE:

Dren
ROŽMARIN
GINKGO BILOBA
Gingko biloba
Šentjanževka
Navadni Gabez
Vražji Krempelj

Dren

Rožmarin

Ginkgo

Šentjanževka

Navadni gabez

Vražji krempelj

Dren

Dren je edinstvena rastlina, ki pripomore pri vzdrževanju zdravih sklepov ter deluje kot koencim. Je rešitev ya vse težave povezane s sklepi in mišicami. Študije so pokazale, da dren prispeva k obnavljanju bolnih celic, celi brazgotine, ščiti pred prostimi radikali in razvoju kroničnih bolezni. Ugotovitve, da je odlična pomoč pri masiranju sklepov pri krčih pa potrjujejo rek "zdrav kot dren". Vsebuje velik del mangana, kar nudi dodatno moč pri zdravih sklepih in mišicah.

Rožmarin

Rožmarin je bistvena sestavina in odlična podpora pri blaženju in bolečinah v sklepih, kosteh in mišicah. Izboljšuje krvni obtok, zato je odličen v boju z revmatizmom. Deluje izjemno blažilno, hranilno in tonično. Njegove učinkovine pomagajo pri krčih v mišicah, zvinih in izpahih. Športniki ga obožujejo, saj je čudovito sredstvo za ogrevanje mišic pred športom.

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba je ena najstarejših še živečih drevesnih vrst, stara preko 200 milijonov let. Je starodavno Kitajsko tradicionalno zdravilo, ki se uporablja za različna stanja, kot so vnetja. Ginkgo biloba se lahko uporablja pri lajšanju bolečin in vnetja. Je odlična pomoč pri pravilni regulaciji krvi v telesu in ima funkcijo lajšalnih in protivnetnih lastnosti. Pri motjnah prekrvavitve okončin blaži občutek hladnosti, otrplosti ter bolečin med hojo.

Šentjanževka

Šentjanževka je edinstvena zdravilna zelika, katero uporabo so poznali že v starem veku. Uporabljali so jo kot pripomoček za lajšanje bolečin. Vsebnost flavonskih in flavonolnih glikozidov, kot so hiperozid, rutin, kvercitrin in izokvercitrin, lajšajo bolečine. Primerna je za lajšanje bolečin udarcev ter bolečin v mišicah in sklepih. Koži pomaga zadrževati vlago ima izjemno protivnetno in emolientno delovanje. To delovanje daje občutek ugodja in sproščenosti.

Navadni gabez

Navadni gabez opravlja ključno vlogo pri bolečinah v sklepih, kosteh in mišicah. Njegova prisotnost pomaga pri zlomih, revmatskih obolenjih, vnetjih veziva kosti in pokostnice ter bolečih sklepih. Deluje protivnetno in rahlo protibolečinsko. Je odlična sestavina pri vseh vrstah poškodb. Ker deluje protivnetno in protibolečinsko pomaga pri zvinih, se uporablja pri bolečinah v mišicah, dobro pa se spopada tudi s krčnimi žilami in manjšimi oteklinami.

Vražji krempelj

Vražji krempelj je pri sodobni uporabi prisoten na področju bolečine v sklepih in mišicah. Rastlina je primerna za blaženje revmatskih obolenj, priljubljena pa je tudi pri lajšanju blažjih težav nastalih zaradi športnih in drugih aktivnosti. Pomaga pri cirkulaciji, deluje protivnetno in protibolečinsko. Ker deluje protivnetno je tudi odličen pri vseh bolečinah v kolenih, komolcih, kolkih in prstih. Izvlečki te rastline so pravi balzam za celotni gibalni sistem. Pure krema mi zares je pomaga pri bolečinah v hrbtu in kolenih. Za učinek ni potrebno porabiti veliko kreme.- Dijana K.Uporabnik Move je edina krema, ki možu zares pomaga pri hoji. - Slavka B.Uporabnik Kupil sem za svoji 80-letno mamo, ki prohodi tudi do 5km dnevno. Včasih ima krče in bolečine. To kremo nanese ponoči in bolje spi! Odličen izdelek.- Mitja P.Uporabnik Uporabila sem veliko protibolečinskih krem, vendar nikoli niso delovale tako dobro, kot vaša krema. S tekom se mi velikokrat pojavi vnetje mišic. Po vsakem treningu nanesem kremo in občutim takojšnje olajšanje. Obožujem jo!- Pia K.Uporabnik

MNENJE STRANK...

MNENJE STRANK...

Pure krema mi zares je pomaga pri bolečinah v hrbtu in kolenih. Za učinek ni potrebno porabiti veliko kreme.- Dijana K.Uporabnik Pure krema je edina krema, ki možu pomaga pri hoji.- Slavka B.Uporabnik Kremo Pure sem kupil za svoji 80-letno mamo, ki prohodi tudi do 5km dnevno. Včasih ima krče in bolečine. To kremo nanese ponoči in bolje spi! Odličen izdelek.- Mitja P.Uporabnik Uporabila sem veliko protibolečinskih krem, vendar nikoli niso delovale tako dobro, kot Pure modre linije. S tekom se mi velikokrat pojavi vnetje mišic. Po vsakem treningu nanesem kremo in občutim takojšnje olajšanje. Obožujem jo!- Pia K.Uporabnik

MNENJE STRANK...

Pure Move krema mi zares je pomaga pri bolečinah v hrbtu in kolenih. Za učinek ni potrebno porabiti veliko kreme.- Dijana K.Uporabnik Pure krema je edina krema, ki možu pomaga pri hoji.- Slavka B.Uporabnik Kremo Pure sem kupil za svoji 80-letno mamo, ki prohodi tudi do 5km dnevno. Včasih ima krče in bolečine. To kremo nanese ponoči in bolje spi! Odličen izdelek.- Mitja P.Uporabnik Uporabila sem veliko protibolečinskih krem, vendar nikoli niso delovale tako dobro, kot Pure modre linije. S tekom se mi velikokrat pojavi vnetje mišic. Po vsakem treningu nanesem kremo in občutim takojšnje olajšanje. Obožujem jo!- Pia K.Uporabnik 100% GARANCIJA VRAČILA KUPNINE Preizkusite, brez tveganja. 100% GARANCIJA VRAČILA KUPNINE! Preizkusite, brez tveganja.

NAŠA KREMA NE VSEBUJE:

Nevarnih kemikalij, strupenih konzervansov, parabenov, sintetičnih barvil, sintetičnih dišav, petroleja, mineralnega olja, metilizotiazolinov, DEA, TEA, MEA, DBP ali Dibutil Ftalat, sorodni DEP ali Dietil Ftalat in DEHP ali Di-etilheksil Ftalat, BHT, Butiliran Hidroksitoluen in BHA, Butiliran Hidroksianizol.

SEZNAM VSEH PRISOTNIH SESTAVIN:

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol,  Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Caprylate, Cornus Mas, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Hypericum Perforatum Extract, Symphytum Officinale Extract, Harpagophytum Procumbens Liquid Extract, Tocopheryl Acetate, Calendula Officinalis Oil, Ubiquinone, Chamomila Recutita Extract, Methylsulfonylmethane, Oenothera Bienis Oil, Hellianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ascorbic Acid, Retinyl Palmitate, Cyanocobalamin, D-Panthenol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Carbomer, Sodium Hydroxide.

Skupaj lahko izboljšamo
kakovost življenja

Naše poslanstvo je izboljšati kakovost življenja prikrajšanih otrok in oseb, ki trpijo za  različnimi kožnimi boleznimi. Pure Innovation™  vidi družbeno odgovornost, kot bistveno sestavino postopkov odločanja v podjetju. Mar nam je, da lahko priskočimo na pomoč tistim, ki pomoč še kako potrebujejo. S tem namenom za  vsak opravljen nakup zagotavljamo donacijo, primernim ustanovam.

" title="mt-sample-background">