Certifikati

Certifikati

Varnost vseh izmed nas, je naša glavna prednostna naloga, zato morajo naše sestavine izpolnjevati številne zahteve preden jih lahko odobrimo za testiranje na ljudeh. Vsak dan naša ekipa odkriva nove metode in tehnologije testiranja. Izdelke, ki jih proizvajamo potekajo v skladu z najvišjimi standari, ki veljajo v industriji.
Pure Innovation|Naravna drenova kremaCertifikatipure-ISO-22716

Standard ISO 22716:2007 je mednarodni standard, ki podaja smernice za proizvodnjo, obvladovanje, dokumentiranje postopkov, skladiščenje in odpremo kozmetičnih izdelkov. Je standard ki potrjuje visoko kvaliteto proizvodnjega procesa – Dobra proizvodnja praksa (GMP – Good Manufacturing Practices). Napisan je bil v sodelovanju s strokovnjaki kozmetične industrije in spodbuja uporabo najboljših metod na tem področju.

Naši izdelki so naš prispevek k skrbi za naravno okolje. Kartonska embalaža je že sama po sebi prijazna do okolja, saj jo je po uporabi mogoče reciklirati. Tudi naše delovanje temelji na odgovorni rabi virov in zmanjševanju emisij v okolje.Našo odgovornost do okolja potrjuje tudi certifikat ISO 14001-2015. ISO certifikat 9001.

Pure Innovation|Naravna drenova kremaCertifikatipure-ISO-9001-14001

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo. Več: Politika zasebnosti